2 Ocak 2015

Saçlarım dökülüyor? Ne yapmalıyım? Hangi şampuanı kullanmalıyım ? organix biotin & collagen

                 






              Son 2 aydır saçlarım baya baya dökülüyor benim..Stresten mi yada sonbahar yüzünden mi bilmiyorum.Ama çözümünü buldum sanırım.Saç dökülmesinin 4 nedeni vardır 1-stres 2-genetik 3-mevsimsel.4-dış faktörler Benimkisi sanırım bu şıklardan 3 ve 4 e giriyor. Saçlarımın döküldüğünü görünce ilk yaptığım şey maşa ve saç düzleştiricisini bırakmak oldu. Ardından bol bol yeşil yapraklı sebzeler ve ceviz takviyesi.Gün içerisinde de 1,5 litre su .peki ya Bunlar yeterli mi? tabiki yeterli değil. Paraben ve sülfat  içermeyen ve keratin açısından güçlü bir şampuan seçmek. Bende uzun araştırmalar sonucunda organix biotin collagen şampuanını almaya karar verdim ve aldım.Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum saç dökülmelerim ciddi oranda azaldı ve bu şampuan bildiğiniz saçınıza hacim veriyor.Kolay köpüren bir yapısı var yalnız size bir tavsiyem saçınızı yıkadıktan sonra mutlaka krem kullanın çünkü saçı keçe yapan bir şampuan bu.İçerisinde kimyasal madde içermediği için saçı böyle yapıyor.Ben çok memnunum.. sizede tavsiye ediyorum fiyatı 30 tl di yanlış hatırlamıyorsam.Sizde saçlarınıza dikkat edin  sağlıklı saçlar herşeyden daha önemli.. hoşçakalın:)

Golden Rose Silky Touch compact powder - golden rose vısıon lips stick no:106

         




            Herkese merhaba:) Farklı markaların farklı ürünlerini denemeyi seviyorum... İşte bunlardan bir tanesi golden rose pudra. Uygun bir fiyatı olan ve bu fiyata gayet de güzel bir başarı yakalayan bu ürün benden tam not aldı. Yüzde pütür pütür bir kalıntı bırakmıyor makyajı sabitliyor.Her cilt rengine göre tonları mevcut bundan sonra ki kullanıcagım tek pudra golden rose olucaktır.Gelelim rujuna. Bir ruj delisi olarak kullanmadıgım marka kullanmadıgım renk kalmamıştır.Bir gün avm gezerken golden rose mağazasına gözüm takıldı gittim tüm renkleri denedim içlerinden en çok bu rengi beğendim.Hafif gül kurusu tonlarında olan bu ruj dudaklarda kalıntı bırakmıyor ve yağlı yapısıyla hoş duruyor hepinize tavsiye ediyorum:)

takma tırnak nasıl takılır?

         
         





         Herkese merhaba:) Uzun zamandır yazılarıma ara vermiştim bugün güzel bir konuyla geri döndüm.Takma tırnaklara merakım ne zamandır vardı sonunda aldım taktım çıkardım ve yorumlarımı sizle paylaşıyorum.öncelikle gratis mağazalarından aldıgım bu takma tırnak setini çok beğendim.Kutunun içinden bir sürü tırnak çıkıyor siz istediğiniz gibi şekillendirip renklendirebiliyorsunuz.Yapıştırıcısını tırnagın altına mercimek ucu kadar değdirin tırnağınıza 10 saniye basılı tutun ve bırakın tırnak yapışmış olucaktır.Yapıştırıcadan sakın fazla sürmeyin sonra tırnagınızla birleşip tırnaklarınızı mahfediyor.Bu hataya ilk başlarda düştüm ama artık nasıl yapıldıgını öğrendiğim için sorun kalmadı:) Gün içersinden bu tırnaklar hiç çıkmıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz.Gelelim çıkarımına  ben elimle hafif kaldırınca çıkıyorlar siz sıcak suyun için tırnaklaırnızı bekletip çıkarın benim gibi yapmayın ben üşendiğim için bu yöntemi yapıyorum.Hepinize mutlu günler görüşmek üzere...